Η εταιρεία
Tο 1978 κάναμε τα πρώτα μας δειλά βήματα στην Ελληνική αγορά, με μοναδικό προϊόν το φίλτρο βρύσης της WATERPIK, και με φιλοσοφία μας την αξιοπιστία, τη συνέπεια, την εξυπηρέτηση του πελάτη, αλλά και την άριστη ποιότητα κατασκευής των προϊόντων μας.

Κατά τη διάρκεια των χρόνων, ακολουθήσαμε μια σταθερά ανοδική πορεία μέχρι και σήμερα, διατηρήσαμε όμως σταθερές τις αξίες και τις αρχές μας.

Σήμερα αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, τις εταιρείες WATERPIK (USA), INSTAPURE (USA), ATLAS FILTRI (ΙΤΑLΥ), MATRIKX (USA), WITZENMANN (GERMANY), Α2000 (GERMANY), DECAL (ITALY), ATLAS TOOLS (EUROPE), WATERFLEX (CHINA), με προϊόντα όπως φίλτρα νερού παντός τύπoυ (βρύσης, άνω & κάτω πάγκου, κεντρικής παροχής, αντίστροφης όσμωσης, αποσκληρυντές), ηλεκτρονικές συσκευές κατά των αλάτων και της σκουριάς, ντουζ, σπιράλ μπάνιου, τεφλόν, σχάρες ασφαλείας, αποφρακτικά καθώς και συσκευές στοματικής υγιεινής.

Με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με έμπειρο προσωπικό και γνώση του αντικειμένου, εργαζόμαστε ομαδικά και βλέπουμε κάθε πελάτη σαν τον πρώτο πελάτη, σαν μοναδική συνεργασία, που πρέπει εξ αρχής να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του.

Είμαστε πάντα με χαμόγελο στη διάθεση σας για να σας αποδείξουμε πως η σχέση πίστης και αφοσίωσης ανάμεσα σε εμάς και τους πελάτες μας δεν υπήρξε ποτέ τυχαία.

Φιλικά
Κώστας Κατσαρός

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΩΝΙΑΣ (ΥΨΟΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ)
Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.: 57009, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2310 778822
Φαξ: 2310 778824
Email: waterpik(at)otenet.gr

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

Ασφάλεια Πληρωμών

Ασφάλεια Πληρωμών μέσω του ασφαλούς συστήματος Cardlink Payment Gateway της Eurobank
eurobank cardlink

visa visa electron mastercardmaestro
-->