Νέα - Εκδηλώσεις
Η εταιρεία μας, Κ. Κατσαρός & Σια Ι.Κ.Ε. συμμετέχει και σας προσκαλεί στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης όπου τιμώμενη χώρα θα είναι η Ινδία, μία αναδυόμενη οικονομική και επενδυτική υπερδύναµη, που αποτελεί ταυτόχρονα µία από τις µεγαλύτερες αγορές του κόσµου.

Η εταιρεία μας, Κ. Κατσαρός & Σια Ι.Κ.Ε. συμμετέχει και σας προσκαλεί στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης όπου τιμώμενη χώρα θα είναι οι ΗΠΑ.

Η εταιρεία Κ. Κατσαρός & Σια Ο.Ε. συμμετείχε για ακόμα μια χρονιά στην παγκόσμια έκθεση για την επεξεργασία του νερού, την ύδρευση, την θέρμανση, την ψύξη και την ενέργεια, MCE – Mostra Convegno Expocomfort που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, από τις 13 Μαρτίου έως τις 16 Μαρτίου 2018.

Η εταιρεία μας πραγματοποίησε μια άκρως επιτυχημένη παρουσία συμμετέχοντας στην Climatherm Energy 2018 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018.

Η εταιρεία Κ. Κατσαρός & Σια Ο.Ε. συμμετείχε για ακόμα μια χρονιά στην παγκόσμια έκθεση για την επεξεργασία του νερού Aquatech που πραγματοποιήθηκε στο Amsterdam, από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2017.
H Aquatech είναι η σημαντικότερη παγκόσμια έκθεση που ως κύριο αντικείμενο έχει το νερό και συγκεκριμένα την επεξεργασία του νερού η οποία εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΩΝΙΑΣ (ΥΨΟΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ)
Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.: 57009, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2310 778822
Φαξ: 2310 778824
Email: waterpik(at)otenet.gr

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

Ασφάλεια Πληρωμών

Ασφάλεια Πληρωμών μέσω του ασφαλούς συστήματος Cardlink Payment Gateway της Eurobank
eurobank cardlink

visa visa electron mastercardmaestro
-->