Νέα - Εκδηλώσεις
Banners

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2310 778822

Η εταιρεία Κ. Κατσαρός & Σια Ο.Ε. πραγματοποίησε μια ακόμη άκρως επιτυχημένη παρουσία, συμμετέχοντας στην 82η ΔΕΘ 2017 που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017.
H ΔΕΘ - HELEXPO είναι η σημαντικότερη Έκθεση της Ελλάδος, που προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης & προάγει την εμπορική ανταγωνιστικότητα.
Στόχος της εταιρείας ήταν για μια ακόμη φορά να προσελκύσει και να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό καθώς και τους επαγγελματίες του κλάδου, σχετικά με τη δραστηριοποίηση της στον χώρο του φίλτρου νερού και γενικότερα στην επεξεργασία του νερού με καινοτόμα προϊόντα των εταιρειών INSTAPURE (USA) και ATLAS FILTRI (ITALY).
Επίσης παρουσιάστηκαν και τα προϊόντα της εταιρείας WATERPIK (USA), τα οποία στόχο έχουν τον καθαρισμό των δοντιών, των ούλων και γενικότερα της στοματικής κοιλότητας, μέσω της παλμικής εκτόξευσης νερού κατευθείαν στην καρδιά του προβλήματος.
Σε ένα εντυπωσιακό εκθεσιακό περίπτερο τα προϊόντα της INSTAPURE, της ATLAS FILTRI καθώς και της WATERPIK έτυχαν ευρύτερης αποδοχής και ενδιαφέροντος από όλους τους επισκέπτες οι οποίοι ενημερώθηκαν διεξοδικά από τους συνεργάτες της εταιρείας.
Η Κ. Κατσαρός & Σια Ο.Ε. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας έδωσαν δύναμη ώστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό προκειμένου να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΩΝΙΑΣ (ΥΨΟΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ)
Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.: 57009, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2310 778822
Φαξ: 2310 778824
Email: waterpik(at)otenet.gr

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

Ασφάλεια Πληρωμών

Ασφάλεια Πληρωμών μέσω του ασφαλούς συστήματος Cardlink Payment Gateway της Eurobank
eurobank cardlink

visa visa electron mastercardmaestro