Ανταλλακτικά για Φίλτρα Νερού Άνω & Κάτω Πάγκου
Banners

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2310 778822

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΣΥΜΠΑΓΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ MATRIKX® CTO® +3

Κωδικός Εργοστασίου: 15-250-125-975

Πυκνότητα Διήθησης: 3μm

Ύψος: 10"

Κατασκευαστής:
25,00 €
Λιανική τιμή
Κωδικός προϊόντος:
15343

Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α.

<big><b><ins>Made in USA</ins></b></big>Made in USA
Περιγραφή Φίλτρο Αφαίρεσης Γεύσης Χλωρίου και Οσμών από το νερό.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ
 • 3μm Ονομαστική Διήθηση*
 • Υψηλή απορροφητική ικανότητα και αποδοτικότητα*
 • Εξαιρετική μείωση γεύσης και οσμής χλωρίου*

ΤΥΠΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ


Τα φίλτρα MATRIKX® CTO®+3 ταυτόχρονα αφαιρούν την γεύση και την οσμή του χλωρίου και τις οργανικές χημικές ουσίες που συμβάλουν στην άσχημη γεύση και οσμή, παρέχοντας παράλληλα την δυνατότητα φιλτραρίσματος σωματιδίων και βρωμιάς όπως ένα αποτελεσματικό φίλτρο στερεών σωματιδίων με ονομαστική διήθηση 3μm. Αυτά τα φίλτρα είναι προσαρμοσμένα για εφαρμογές στις οποίες παίζουν τον ρόλο τόσο ενός φίλτρου στερεών σωματιδίων όσο και ενός φίλτρου ενεργού άνθρακα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κωδικός
Εργοστασίου
Διάμετρος x Ύψος
(ονομαστικά)
Γεύση & Οσμή Χλωρίου
Ικανότητα Μείωσης @ Ροή*
Ονομαστική
Ιδιότητα μm*
 
 Αρχική Πτώση Πίεσης
@ Ροή*
 15-250-125-975 2.5" x 10" >10,000 gal. @ 1.0 GPM
>38,000 L @ 3.8 LPM
3 μm 3.0 psid @ 1.0 GPM
0.21 bar @ 3.8 LPM
*Με βάση τις εσωτερικές δοκιμές του κατασκευαστή.

Η ιδιόκτητη διαδικασία κατασκευής φίλτρων της KX® παρέχει την δυνατότητα κατασκευής ενός φίλτρο ενεργού άνθρακα με περισσότερο άνθρακα αλλά μειωμένη πτώση πίεσης. Αυτό επιτρέπει στο φίλτρο MATRIKX® CTO®+3 να παρέχει παρατεταμένη διάρκεια ζωής ενώ αφαιρεί στερεά σωματίδια, γεύση και οσμή χλωρίου και οργανικές χημικές ενώσεις από το νερό, υδατικά διαλύματα ή εναιωρήματα. Το MATRIKX® CTO®+3 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση των οργανικών ενώσεων στο νερό. Το MATRIKX® CTO®+3 είναι ιδανικό για χρήση στο σπίτι, για επαγγελματικά συστήματα επεξεργασίας νερού, υπηρεσίες εστίασης, πριν και μετά από συστήματα αντίστροφης όσμωσης. Το MATRIKX® CTO®+3 είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ενεργό άνθρακα. Η δυνατότητα κατακράτησης στερεών σωματιδίων, λάσπης και χωμάτων και η απουσία υπολειμμάτων άνθρακα κάνει το φίλτρο αυτό την καλύτερη επιλογή. Το ανώτερο αυτό φίλτρο ενεργού άνθρακα MATRIKX® CTO®+3, συνδυάζει υψηλή απόδοση και ακεραιότητα με εξαιρετική σχέση τιμής-κόστους.

ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ = ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ

Τα φίλτρα MATRIKX® CTO®+3 αποτελούνται από σωματίδια ενεργού άνθρακα συγχωνευμένα σε ένα ομοιόμορφο μπλοκ με ενισχυμένη απορροφητική ικανότητα και αποτελεσματικότητα. Τα φίλτρα MATRIKX® CTO®+3 ρέουν σε μία ακτινική (έξω-προς-μέσα) κατεύθυνση, παρέχοντας αυξημένη χωρητικότητα κατακράτησης σωματιδίων και χαμηλή πτώση πίεσης. Σε αντίθεση με τα φίλτρα από κοκκώδη ενεργό άνθρακα (GAC), τα φίλτρα MATRIKX® CTO®+3 δεν διοχετεύουν ή παρακάμπτουν λόγω της ακραίας ομοιομορφίας του πυρήνα τους από ενεργό άνθρακα. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου MATRIKX® CTO®+3 παρατείνεται κατά πολύ λόγω του προφίλτρου που χρησιμοποιεί.

 • Δεν διοχετεύει
 • Δεν ρευστοποιείται
 • Δεν παρακάμπτει
 • Χαμηλότερα εξαγώγιμα, καθαρά υλικά κατασκευής
 • Μέγιστη διάρκεια ζωής και αντοχή σε ρύπανση
 • Σχεδιασμός διαβαθμισμένης πυκνότητας προφίλτρου
 • Κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας υλικά που πληρούν τις προδιαγραφές του U.S. Food and Drug Administration (FDA)
 • Χρωματικά κωδικοποιημένες φλάντζες και καπάκια
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απαιτήσεις απόδοσης βασίζονται σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα, που περιλαμβάνει ένα φίλτρο, ένα δοχείο και σύνδεση με μια πηγή νερού υπό πίεση. Αυτό το φίλτρο πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα κατάλληλο σύστημα, και λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του συστήματος, προκειμένου να παραδώσει την απαιτούμενη απόδοση. Είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε επιχειρησιακά, τη συντήρηση και τις απαιτήσεις αντικατάστασης του φίλτρου, σύμφωνα με τις οδηγίες για κάθε εφαρμογή, έτσι ώστε το φίλτρο και το σύστημα να λειτουργούν σωστά. Διαβάστε το φύλλο δεδομένων απόδοσης του κατασκευαστή που συνοδεύει το σύστημα και αλλάξτε το φίλτρο όπως προτείνεται. Οι προσμείξεις ή άλλες ουσίες που αφαιρούνται ή μειώνονται από αυτό το φίλτρο νερού δεν υπ'αρχουν κατ 'ανάγκη στο νερό όλων των χρηστών.

 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

1. Προβλεπόμενη δυνατότητα μείωσης της γεύσης και της οσμής του χλωρίου όταν δοκιμαστεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο NSF/ANSI Standard 42.
2. Η ονομαστικά αξιολόγηση των σωματιδίων (3μm) είναι για >85% από ένα δεδομένο μέγεθος όπως προσδιορίζεται από μονής διέλευσης αποτελέσματα απαρίθμησης σωματιδίων.*
3. Τα φίλτρα MATRIKX® CTO®+3 είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν στα περισσότερα οικιακά, επαγγελματικά και βιομηχανικά δοχεία συστημάτων.
4. Αυτό το φίλτρο πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα κατάλληλο δοχείο και να ξεπλυθεί τουλάχιστον 5 λεπτά πριν την χρήση.
5. Πραγματικά αποτελέσματα που λαμβάνονται θα ποικίλουν ανάλογα με διάφορους συνδυασμούς των οργανικών προσμείξεων, διαφορές στο pH ή άλλες συνθήκες που συναντώνται στην πραγματική χρήση.
6. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται εδώ βασίζονται σε δεδομένα που πιστεύεται ότι είναι αξιόπιστα. Προσφέρονται για αξιολόγηση και εξακρίβωση, αλλά δεν πρέπει να θεωρούνται εγγύηση οποιουδήποτε είδους.
* Ονομαστική Αξιολόγηση Φίλτρου: Η αξιολόγηση του φίλτρου υποδεικνύει το κατά προσέγγιση μέγεθος των σωματιδίων, η πλειονότητα των οποίων δεν θα περάσει διαμέσου του φίλτρου. Εν γένει ερμηνεύεται υπό την έννοια ότι το 85% των σωματιδίων του μεγέθους ίσο προς την ονομαστική μικρόν θα συγκρατείται από το φίλτρο. (WQA Glossary of Terms, Third Edition, 3-97).


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Τα φίλτρα MATRIKX® δεν πρέπει να αποστειρώνονται σε αυτόκαυστο ή να αποστειρώνονται με ατμό. Χρησιμοποιείστε το φίλτρο ενεργού άνθρακα MATRIKX® CTO®+3 μόνο με μικροβιολογικά ασφαλές και επαρκές απολυμασμένο νερό, δεδομένου ότι δεν έχει σχεδιαστεί για να σκοτώνει ή να αφαιρεί βακτήρια και ιούς.

Τα φίλτρα MATRIKX® είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν στα περισσότερα οικιακά, επαγγελματικά και βιομηχανικά δοχεία συστημάτων. Αυτό το φίλτρο πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα κατάλληλο δοχείο και να ξεπλυθεί τουλάχιστον 5 λεπτά πριν την χρήση.


Συνημμένο:
Matrikx® CTO® +3 Brochure (Αγγλικά)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΩΝΙΑΣ (ΥΨΟΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ)
Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.: 57009, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2310 778822
Φαξ: 2310 778824
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

Ασφάλεια Πληρωμών

Ασφάλεια Πληρωμών μέσω του ασφαλούς συστήματος Cardlink Payment Gateway της Eurobank
eurobank cardlink

visa visa electron mastercardmaestro